پنچرگیری سیار ، مشکل پنچری لاستیک های خودروی شما را در هر موقعیتی و هر ساعتی از شبانه روز حل می کند.
پرسنل مجرب ما در کمترین زمان کنار شما خواهد بود
تعمیرات همراه با گارانتی
همین حالا تماس بگیرید….
یکی از مشکلاتی که اغلب به صورت ناگهانی برای خودروها بوجود می آید ، مشکل پنچری لاستیک ها است. لاستیک ها ، قسمت مهمی از شاسی خودرو هستند که به شکل حلقه بر روی چهار چرخ نصب شده اند.
وظیفه مهم لاستیک ها این است که از رینگ چرخ ها در مواقعی که ماشین از دست انداز عبور می کند ، محافظت کند. ساختار اصلی تایرها یا لاستیک ها متشکل از دوده ، سیم ، نخ ، گوگرد ، کائوچو ، شتاب دهنده ها و … است. اجزای مهم لاستیک شامل آج ، منجید ، بدنه ، طوقه و … است. لاستیک های خودرو در چندین نوع تیوب دار ، تیوبلس و روتیشن وجود دارند.
پنچرگیری سیار ، از خدماتی است که توسط امدادخودروها عرضه می شود. امدادخودروها با ارائه خدمات کاربردی توانسته اند حل مشکلات مختلف خودروها را آسان کنند. خدماتی مانند حمل خودرو ، مکانیکی خودرو ، سوخت رسانی به خودرو و … توسط امدادخودروها با کیفیت بالایی ارائه می شوند.
شما عزیزان می توانید در صورتی که به یدک کش خودرو احتیاج دارید به صفحه ی مربوطه مراجعه نمایید.
پنچری خودرو ممکن است خطراتی را به دنبال داشته باشد. مخصوصاً اگر خودرو دارای سرعت بالایی باشد ممکن است حادثه آفرین باشد. حفره هایی که موجب پنچری می شوند در دو نوع هستند. در نوع اول سوراخ ها به مرور موجب تخلیه هوای لاستیک ها می شوند و لاستیک ها پنچر می شوند. اما در نوع دوم سوراخ ها بلافاصله سبب خارج شدن هوای لاستیک ها می شوند و ظاهر لاستیک ها را سریعاً تغییر می دهند.
پنچری لاستیک های خودرو چه نشانه هایی دارد ؟
پیش از تماس با ارائه دهندگان خدمات پنچرگیری سیار ، باید با نشانه های پنچری لاستیک ها آشنا باشید. وجود هر جسم تیزمانند ممکن است باعث پنچری لاستیک ها شود. خودروداران و رانندگان حرفه ای به خوبی می توانند تشخیص دهند که لاستیک ها پنچر شده اند.
نشانه هایی که خودروداران را از پنچری لاستیک ها آگاه می کنند شامل سفت شدن فرمان ، لرزش لاستیک ها ، انحراف به طرفین و … است. توجه داشته باشید که اگر لاستیک ها بترکند ، ماشین کاملاً به طرفین منحرف شده و کنترل کردن فرمان کاملاً دشوار است.
علل پنچری لاستیک ها
چرا لاستیک های خودرو پنچر می شوند و شما را نیازمند تماس با ارائه دهندگان خدمات پنچرگیری سیار می کنند ؟ شناخت دلایل پنچر شدن لاستیک ها موجب می شوند که تا حدودی بتوانید از بروز این مشکل جلوگیری کنید. متأسفانه شرایط جاده های ایران بسیار بد است. جاده های ایران مملوء از چاله ، گودال ، برجستگی ها ، شکستگی های آسفالت و … است. این موارد سبب می شوند که لاستیک ها پنچر شوند.
– گرمای شدید هوا موجب می شود که زمینه برای پنچری لاستیک های خودرو ایجاد شود.
– ساییده شدن آج های لاستیک ها به دلیل فرسودگی ، اصلی ترین عامل در پنچری لاستیک ها هستند.
– زمانی که خودرو سرعت زیادی داشته باشد موجب ایجاد حرارت زیادی می شود که در نتیجه آن ، لاستیک ها مستعد پنچری می شوند. در این شرایط باید با شماره پنچرگیری سیار تماس حاصل نمود.
– خیس بودن و یا داغ بودن لاستیک ها موجب می شوند که در برابر اشیاء سفت و برنده ، حساسیت بیشتری داشته باشند و سریعاً پنچر شوند.
– ترمزگیری های یکدفعه ای و شدید و عبور سریع از ناهمواری های جاده موجب می شوند که لاستیک ها پنچر شوند.
– عدم تنظیم باد لاستیک ها موجب افزایش حرارت لاستیک ها و ساییدگی سطح لاستیک ها می شوند که این مسئله علاوه بر کم شدن عمر لاستیک ها ، موجب پنچری آنها می شود.
پنچرگیری در محل توسط امدادجان
یکی از خدمات امدادجان ، پنچرگیری سیار می باشد. پنچرگیری در محل سبب می شود که در وقت و هزینه شما صرفه جویی شود. پنچرگیری برای برخی از خودروداران مانند خانم های جوان ، رانندگان بیمار ، رانندگان کم تجربه و تازه پشت فرمان نشسته و … دشوار است. لذا این افراد تمایل دارند که برای پنچرگیری لاستیک های خودروی خود ، با امدادخودروها تماس حاصل کنند.
امدادجان ، ارائه دهنده خدمات پنچرگیری در محل به صورت شبانه روزی می باشد و اغلب شهرها و مناطق را تحت پوشش خدمات خود قرار می دهد. سرعت پنچرگیری در این شرایط به اندازه ای بالا است که رضایت شما خودروداران محترم را به دنبال خواهد داشت.
آپاراتی سیار ، از برترین خدمات امدادخودروها
آپاراتی سیار ، تنها کار پنچرگیری سیار را انجام نمی دهد. بلکه هر نوع خدماتی که مرتبط با لاستیک های خودرو باشد را ارائه می دهد. تنظیم باد لاستیک ها ، نصب لاستیک های جدید برای خودرو ، بالانس لاستیک ها ، تعمیرات لاستیک ها ، سرویس لاستیک ها ، چرخش و جابه جایی لاستیک ها و … چندین مورد از خدماتی است که توسط امدادجان در محل خودروی شما ارائه می شود.
از آنجا که لاستیک ها ، یکی از مهمترین اجزای ماشین هستند و در عملکرد سایر قطعات ماشین اثرگذار هستند باید همواره سرویس شوند و به سلامت آنها اهمیت داده شود. بنابراین هر زمانی که احساس کردید به خدمات آپاراتی سیار امدادجان نیاز دارید ، با این مجموعه تماس حاصل کنید و اطمینان داشته باشید که در سریعترین زمان به رفع مشکل لاستیک های خودروی شما اقدام می شود.
اهمیت تنظیم باد لاستیک های خودرو
امدادجان ارائه دهنده خدماتی مانند سوخت رسانی خودرو ، یدک خودرو ، سرویس و تعمیر خودرو ، پنچرگیری سیار ، تنظیم باد لاستیک ها و … به صورت 24 ساعته می باشد. کیفیت هر یک از این خدمات ، مطابق با سطح انتظارات خودروداران محترم و گرامی می باشد.
شما عزیزان میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد پمپ بنزین سیار با ما همراه باشید.
تنظیم باد لاستیک ها از اهمیت بسزایی برخوردار است. زیرا با تنظیم باد لاستیک ها ، مصرف سوخت تا حدودی کاهش پیدا کرده فرمان پذیری ماشین بهتر می شود. در صورتی که باد لاستیک های خودرو تنظیم باشد ، چرخیدن ، توقف و سرعت گیری خودرو بهتر انجام می شود. لذا تنظیم باد لاستیک ها را در برنامه ماهیانه بازدید از خودرو قرار دهید. البته میزان نیاز به تنظیم باد لاستیک ها ، بستگی به میزان مسافت طی شده خودرو دارد.
شماره پنچرگیری سیار
هر زمانی که احساس کردید لاستیک های خودروی شما پنچر و یا کم باد هستند ، با شماره آپاراتی سیار امدادجان تماس حاصل کنید. گاهی خودروداران مشکل پنچری لاستیک ها را به دلیل برخورد لاستیک ها با جسم نوک تیز و برنده ، سریعاً متوجه می شود. اما گاهی رانندگان متوجه پنچری لاستیک ها نمی شوند.
هر زمان که نیاز به پنچرگیری در محل داشتید با شماره 02148287444 تماس حاصل کنید. اکیپ های پنچرگیری در محل امدادجان در نقاط مختلف کشور مستقر هستند و به محض درخواست از آنها ، خود را سریعاً به محل رسانده و عملیات پنچرگیری را با دقت و سرعت عمل بالا انجام می دهند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره شماره امداد خودرو با ما همراه باشید .
اقدامات لازم در زمان پنچری لاستیک های خودرو
پیش از تماس با ارائه دهندگان خدمات پنچرگیری سیار ، باید اقدامات مهمی را انجام دهید. توجه داشته باشید که در زمان پنچری لاستیک ها ، هرگز پدال ترمز را محکم فشار ندهید. زیرا ممکن است لاستیک ها به دلیل لخت شدن مسبب واژگونی ماشین شوند. برای کم کردن سرعت ماشین باید به آرامی پدال گاز را مهار کنید تا سرعت خودرو به تدریج کاسته شود. زمانی که سرعت خودرو بسیار کم شد ، ماشین را به کنار هدایت نموده و تا رسیدن امدادخودروها ، چراغ های خطر را روشن نموده و یا از تابلوی اعلان خطر استفاده کنید. پس فراموش نکنید که ترمزگیری سریع در زمان پنچری لاستیک ها ، ممنوع است !
نحوه پنچرگیری لاستیک های خودرو ، گام به گام
برای خودرودارانی که خود تمایل دارند پنچرگیری لاستیک های خودروی خود را انجام دهند و با پنچرگیری سیار تماس نگیرند ، نحوه پنچرگیری لاستیک ها را به صورت مختصر آموزش می دهیم. ماشین را در سطح صافی پارک نموده و چراغ های چشمک زن را روشن کنید. ترمز دستی را به طور کامل بکشید. ماشین باید در وضعیت دنده یک و یا دنده عقب باشد. البته ماشین های اتومات را روی وضعیت P قرار دهید.
یک عدد سنگ یا آجر را جلوی تایرهای عقب و جلو بگذارید. زاپاس را از صندوق عقب در بیاورید. جک و آچار را در دسترس قرار دهید. جک را زیر نوار آهنی لبه خودرو و در مجاورت تایر پنچر قرار دهید. ( اگر انجام این کار برای شما دشوار است با پنچرگیری سیار تماس حاصل کنید )
اگر مهره ها به دلیل زنگ زدگی سفت شده باشند ، موجب می شود که جک در برود. بنابراین قبل از جک زدن باید پیچ ها را تا اندازه ای باز نمود. جک را بالا ببرید تا حدی که وزن ماشین روی لاستیک ها نباشد اما لاستیک ها بالای زمین نروند. اگر پیچ ها از سرپوش پلاستیکی برخوردار هستند ، آنها را در بیاورید. پیچ ها را با استفاده از یک آچار به صورت پادساعتگرد بچرخانید. پیچ ها تنها باید شل شوند و نباید به طور کلی باز شوند.
جک را بالا برده و پس از اطمینان از محکم بودن آنها ، پیچ ها را با دست شل کنید. بعد آنها را باز کنید. لاستیک را درآورده و آن را کف جاده بخوابانید. حال باید لاستیک زاپاس را جا بیاندازید. دقت کنید که باید دریچه باد لاستیک به سمت داخل نباشد. حال با دست می توانید پیچ ها را ببندید. جک را پایین آورده و از خودرو جدا کنید. پنچرگیری سیار با بهترین شرایط توسط امدادجان انجام می شود.
نکات کلیدی برای پنچرگیری لاستیک های خودرو
پنچرگیری سیار موجب می شود که شما این فرآیند سخت و پیچیده را انجام ندهید. دقت کنید که برای پنچرگیری به ابزارهایی نیاز دارید که اگر این ابزارها را در اختیار نداشته باشید ، نمی توانید پنچری لاستیک ها را بگیرید. پنچرگیری باید با دقت انجام شود ، کوچکترین بی دقتی موجب بروز سانحه می شود. دقت داشته باشید که خودرو نباید در سربالایی و یا سرپایینی باشد و باید در سطح کاملاً صاف باشد. جکی که برای پنچرگیری استفاده می کنید ، باید کاملاً سالم باشد.
نکات مهم برای پیشگیری از پنچری
برای اینکه لاستیک های خودروی شما پنچر نشوند و نیازی به تماس با پنچرگیری سیار نداشته باشید ، بهتر است نکاتی را رعایت کنید. مهمترین نکاتی که موجب جلوگیری از پنچری لاستیک ها می شوند شامل بررسی مداوم فشار لاستیک ها ، سوار کردن نفرات به اندازه ، استفاده مساوی از لاستیک ها ، خودداری از رانندگی در جاده هایی با آسفالت نامناسب ، استفاده از لاستیک های باکیفیت ، پارک نکردن خودرو در سطح نامناسب و … می باشند. لاستیک های خودرو باید حداقل سالی دو بار بازدید شوند. اگر شش ماهی یکبار به سرویس لاستیک ها اقدام کنید ، طول عمر لاستیک ها افزایش پیدا می کند.
پنچرگیری سیار به صورت 24 ساعته در تمامی روزهای هفته
امدادجان به ارائه خدمات پنچرگیری در تمامی روزها و ساعات اقدام می کند. بنابراین خودروداران می توانند همواره روی کمک امدادجان حساب باز کنند و هر زمان که دچار هرگونه مشکل در رابطه با خودروی خود شدند ، با این مجموعه تماس حاصل کنند. ما این مسئله را به خوبی می دانیم که شما برای پنچرگیری خودروی خود عجله زیادی دارید و نمی توانید وقت زیادی را معطل بمانید. لذا ما نیروهای پرشماری را برای این کار اختصاص داده ایم که هرگز با مشکل کمبود نیرو و تأخیر در اعزام نیروها و امدادگران مواجه نباشیم. اگر با امدادجان ( پنچرگیری سیار ) تماس حاصل کنید و نگاهی به ساعت خود بیاندازید و زمان را تا رسیدن امدادگران تحت نظر داشته باشید ، مشاهده می کنید که حضور امدادگران ما در کمتر از 15 دقیقه انجام می شود.
چنانچه به غیر از پنچری لاستیک ها با مشکلی در رابطه با خودروی خود روبرو باشید ، می توانید در تماس تلفنی عنوان نمایید تا نیروها و تجهیزات مربوطه اعزام شوند تا مشکلات خودروی شما را به صورت صد درصدی حل کنند. ما با ارائه باکیفیت ترین خدمات برای کسب رضایت شما تلاش می کنیم و خوشبختانه تاکنون موفق بوده ایم.
هزینه پنچرگیری سیار
نرخ پنچرگیری بر اساس نوع لاستیک های ماشین شما ، نوع ماشین شما ، تعداد لاستیک های پنچر ماشین شما ، وجود یا عدم وجود سایر مشکلات در لاستیک های خودروی شما و … مشخص می شود. ما نرخ خدمات مختلف خود از جمله پنچرگیری را بر مبنای هزینه های مصوب از سوی اتحادیه حساب می کنیم.