7 دلیل جوش آوردن ماشین

دلیل جوش آوردن ماشین را بررسی می کنیم. دانستن این موارد به شما کمک می کند که از بروز این مشکل تا 80 درصد ، جلوگیری کنید.

کمتر راننده یا دارنده خودرویی است که این مشکل را تجربه نکرده باشد. البته رانندگانی که خیلی منظم هستند و به خودروی خود اهمیت زیادی می دهند ، ممکن است با این مشکل روبرو نشده باشند. اطلاعاتی که در ادامه ارائه می شود در این زمینه بسیار مفید خواهد بود.

پیش از ورود به مبحث اصلی لازم دانستیم که یکی از برترین امدادخودروهای ایران که ارائه دهنده انواع خدمات موردنیاز خودرو در محل می باشد را به شما معرفی کنیم. امدادجان ، یکی از برترین امدادخودروهایی است که با تعرفه های بسیار مناسب به ارائه خدمات حمل خودرو ، سرویس و تعمیر خودرو ، تعویض باتری خودرو ، پنچرگیری خودرو و … اقدام می کند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره هزینه جرثقیل حمل خودرو
با ما همراه باشید .

جوش‌آوردن خودرو یعنی چه ؟

چندین دلیل جوش آوردن ماشین را ذکر می کنیم. جوش آوردن یعنی بخارهایی از زیر کاپوت خارج می شوند. در این حالت آب رادیاتور یا مایع خنک کننده موتور است که به جوش آمده و در اثر دمای زیاد تبخیر شده است. این مسئله ، مشکلات زیادی را برای خودرو بوجود می آورد. بنابراین باید با اقدامات پیشگیرانه مانع از بروز این مشکل شد. جوش آوردن خودرو ، نشانه هایی دارد که بسیار واضح است. در ادامه حتماً به این مسئله می پردازیم.

علائم جوش‌آوردن خودرو چیست ؟

شاید تشخیص دلیل جوش آوردن ماشین دشوار باشد ، اما فهمیدن نشانه های آن بسیار آسان است. اگر نشانه های زیر را مشاهده نمودید ، بدانید که خودروی شما جوش آورده و به رسیدگی نیاز دارد.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تعمیرکار خودرو با ما همراه باشید .

– داغ شدن کاپوت خودرو و افزایش غیرعادی آمپر

– استشمام بوی سوختگی در کابین

– پخش صدای غیرعادی از موتور خودرو

– نمایان شدن چراغ چک خودرو

– مصرف غیرعادی سوخت

– کاهش قدرت موتور

– خروج حجم زیادی از بخار از قسمت کاپوت

بررسی و تحلیل 7 دلیل جوش آوردن ماشین

  • خرابی رادیاتور : هرگونه مشکلی در رادیاتور مانند شکستگی ، ترک خوردگی ، کج شدن پره ها و … موجب عملکرد نادرست رادیاتور می شود که این مسئله سبب افزایش دمای آب شده و به دنبال آن موتور داغ می کند و خودرو به جوش می آید.
  • خرابی فن های رادیاتور موجب می شوند که چرخش به درستی انجام نشده و آب گرم شود. پس موتور خودرو داغ کرده و خودرو به جوش می آید.
  • اگر از مایع خنک کننده اصل و باکیفیت استفاده نشود و نقطه جوش این مایع کمتر از آب معمولی باشد ، این مایع به سرعت داغ شده و جوش می کند. در چنین حالتی موتور داغ کرده و خودرو جوش می آورد. همچنین در صورتی که از مایع خنک کننده به میزان معینی استفاده نشود ، حتماً عمل خنک کنندگی موتور به درستی انجام نخواهد شد و موتور داغ خواهد کرد.
  • یک دلیل جوش آوردن ماشین ، انسداد در مسیر حرکت آب می باشد. رسوبات و جرم ها سبب می شوند که گرفتگی در مسیر حرکت آب ایجاد شود. در چنین شرایطی سیستم خنک کننده دچار مشکل خواهد شد و موتور به شدت گرم خواهد شد.
  • اگر در سیستم خنک کننده سوراخی وجود داشته باشد که موجب نشتی شود ، آب رادیاتور نشت کرده و این مسئله موجب بروز اختلال در عملکرد سیستم خنک کننده می شود و به دنبال آن خودرو جوش می آورد.
  • در صورتی که پمپ آب یا واتر پمپ خراب باشد و آب را به درستی در رادیاتور به گردش در نیاورد ، سیستم خنک کننده دچار مشکل خواهد شد و به دنبال آن حتماً موتور جوش می آورد.
  • نقص ترموستات موجب می شود که دمای آب رادیاتور به درستی اندازه گیری نشود. پس دمای بالای آب رادیاتور تشخیص داده نشده و این مسئله موجب می شود که آب بسیار داغ شود و موتور جوش بیاورد. با آگاهی از دلیل جوش آوردن ماشین ، می توان از صدمات بزرگی جلوگیری کرد.

پیامدهای جوش آوردن ماشین

جوش آوردن موتور ، پیامدهای مختلفی دارد که برخی از آنها هزینه زیادی را روی دست خودروداران می گذارد. بهتر است با توجه به خودرو و انجام سرویس های دوره ای مانع از بروز مشکلات مختلف شوید.

پیامدهای جوش آمدن خودور شامل صدمه دیدن واشر سرسیلندر ، پوسیدگی بلوک موتور ، سوختن یاتاقان ها ، صدمه دیدن سوپاپ ها ، خراب شدن آب بندی سیلندر ، نقص موتور و … می باشند. در صورتی که خودرو بسیار داغ شود ، اصلاً نباید با آن حرکت کرد. خودرو را در مکان مناسبی متوقف کرده و سپس یک بررسی جامع از خودرو انجام دهید تا مشکل را حل کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره شماره امداد خودرو با ما همراه باشید .

دلیل جوش آوردن ماشین در زمان درجا کار کردن

گاهی خودرو در شرایطی که درجا کار می کند ، جوش می آورد. در این حالت برای عیب یابی مشکل باید موارد مختلف مانند میزان مایع خنک کننده ، عدم انسداد رادیاتور به علت انباشته شدن جرم ، سالم بودن ترموستات ، سالم بودن فن رادیاتور ، سالم بودن واتر پمپ و … را چک کنید. به احتمال زیاد ، یکی از موارد نامبرده شده موجب جوش آمدن خودرو در زمان درجا کار کردن شده است.

دلیل جوش آمدن خودرو در هوای سرد

شاید گمان کنید که خودرو نباید در هوای سرد جوش بیاید. اما سخت در اشتباه هستید چرا که خودرو در هر هوایی ممکن است جوش بیاید. جوش آمدن خودرو در هوای سرد هم رخ می دهد. نقص ترموستات ، کمبود آب یا مایع خنک کننده ، نقص واتر پمپ ، کمبود سطح آب رادیاتور و … موجب می شود که خودرو حتی در هوای سرد هم جوش بیاید.

رایج ترین دلیل جوش آوردن ماشین در تابستان

جوش آمدن خودرو در تابستان ، بیشتر رخ می دهد. چرا که افزایش دما در جوش آمدن خودرو ، تأثیر مستقیمی دارد. کمبود آب ، نقص ترموستات ، خرابی فن خنک کننده ، عدم هواگیری رادیاتور و … موجب می شود که خودرو در روزهای گرم فصل تابستان داغ کند و موتور جوش بیاورد. در هر دو حالت ( جوش آوردن خودرو در گرما و جوش آوردن خودرو در سرما ) ، باید در اولین فرصت به حل مشکل اقدام نمود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
به بالا بروید
همین حالا تماس فوری بگیرید