نشانه های خرابی استارت خودرو بسیار واضح هستند و آماتورترین راننده ها می توانند این نشانه ها را متوجه شوند و پی به خرابی سیستم استارت ببرند.
سیستم استارت ، آغازگر پروسه احتراق خودرو است. بنابراین نقش این سیستم در به حرکت درآمدن خودرو ، بسیار مهم است. داخل سیستم استارت یک آرمیچر تعبیه شده است که توسط میدان مغناطیسی شروع به حرکت می کند.
برق به سیم پیچ های پیرامون فرستاده شده و پس از آن ، آرمیچرها حرکت می کنند. همزمان با حرکت آرمیچر ، موتور خودرو شروع به کار می کند و شرایط برای حرکت خودرو فراهم می شود. سیستم استارت خودرو متشکل از قطعات مختلفی است. اگر سیستم استارت خودروی شما دچار مشکل شده است با خدمات ارائه شده توسط امداد خودروها می توان آن را در محل تعمیر نمود.
پرسنل مجرب ما در کمترین زمان کنار شما خواهد بود
تعمیرات همراه با گارانتی
همین حالا تماس بگیرید….
آشنایی با نشانه های خرابی استارت خودرو
مشکلات مختلف خودرو از جمله خرابی سیستم استارت به سادگی توسط مکانیک های امدادجان رفع می شوند. موارد زیر نشان می دهد که سیستم استارت دچار اختلالاتی است :
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تعمیرکار خودرو با ما همراه باشید .
استارت با تأخیر
اگر باید چندین بار استارت بزنید تا خودرو روشن شود ، حتماً مشکلی در بخش های مختلف خودرو وجود دارد که یکی از آنها ، خرابی سیستم استارت است. ممکن است استارت با تأخیر ناشی از وجود اختلال در عملکرد باتری باشد. تکنسین های امداد باتری به خوبی تشخیص می دهند که مشکل استارت خوردن ضعیف خودرو به چه دلیل رخ می دهد.
درگیر بودن استارت ، از نشانه های خرابی استارت خودرو
اگر سیستم استارت پس از روشن شدن موتور همچنان درگیر است ، نشان از خرابی سیستم استارت دارد. در واقع در این شرایط پس از روشن شدن خودرو ، سیستم استارت تا لحظاتی بعد با دنده فلایویل درگیر خواهد بود. این مشکل باید در اسرع وقت رسیدگی شود.
استارت نخوردن خودرو به دلیل خرابی سیستم استارت
اگر خودرو به طور کلی استارت نمی خورد ، حتماً سیستم استارت دچار مشکل شده است. البته دلایل دیگری برای بروز این مشکل وجود دارند. خرابی سیستم استارت سبب می شود که با وجود باز بودن سوییچ و جریان یافتن برق در پشت آمپر ، خودرو استارت نخورد. در این شرایط هر چه راننده استارت می زند ، هیچ واکنشی ایجاد نمی شود و صدایی از پشت موتور به گوش نمی رسد.
سخت استارت خوردن ، از نشانه های خرابی استارت خودرو
اگر خودرو سخت استارت می خورد ، این مسئله غیرطبیعی است. سخت استارت خوردن ممکن است به سبب خرابی باتری ، اختلال در سیستم برق خودرو و یا خرابی سیستم استارت باشد. اگر متوجه استارت بد خودروی خود شدید ، حتماً در اسرع وقت با یکی از امدادخودروهای مجرب و حرفه ای تماس حاصل کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره باتری به باتری سیار
با ما همراه باشید .
شنیده شدن صدای تیک مانند از موتور
اگر متوجه صدای تیک مانندی از محفظه موتور می شوید ، به طوریکه هنگام چرخاندن سوئیچ ، برق پشت آمپر آمده و بلافاصله صدای تیک مانندی شنیده می شود ، باید به خرابی سیستم استارت شک کنید. تکنسین های ماهر با دیدن هر یک از نشانه ها متوجه می شوند که کدام قطعه سبب بروز مشکل شده است. به همین علت توصیه می کنیم که خودروی خود را برای سرویس و تعمیر نزد یک تکنسین مجرب و متخصص ببرید و یا از حضور تکنسین های مجرب و ماهر در محل بهره مند شوید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره شماره امداد خودرو با ما همراه باشید .
علل خرابی سیستم استارت ماشین
پس از آشنایی با نشانه های خرابی استارت خودرو ، به سراغ بررسی دلایل خرابی سیستم استارت می رویم. آگاهی از این موارد کمک می کند که متوجه شویم آیا می توان از خرابی سیستم استارت جلوگیری نمود و یا خیر. شایع ترین دلایل خرابی سیستم استارت عبارتند از :
– از بین رفتن اتصال میان بالشت استارت و زغال موجب می شود که سیستم استارت به درستی کار نکند.
– وجود چسبندگی میان زغال با بدنه یا قسمت های دیگر این سیستم موجب می شود که آرمیچر ناتوان از حرکت باشد و خودرو استارت نخورد.
– کثیفی زغال استارت سبب می شود که سیستم استارت در عملکرد خود دچار مشکل باشد.
– اگر سیم ها از زغال استارت خودرو جدا شوند ، سیستم استارت نمی تواند به درستی کار کند. ( بررسی نشانه های خرابی استارت خودرو و نحوه تعمیر آن )
– در صورتیکه زغال سیستم استارت تمام شده باشد و یا آسیب دیده باشد ، باید آن را تعویض کرد. وگرنه سیستم استارت خراب می شود.
– اگر اتصال غیرقابل پیش بینی درون این سیستم به وقوع بپیوندد ، عملکرد سیستم استارت حتماً با مشکل مواجه می شود. به طور مثال فرض کنید که میان کابل های بدنه و زغال ، اتصالی صورت بگیرد. در این شرایط سیستم استارت صد درصد دچار مشکل می شود.
بررسی سیستم استارت پس از مشاهده نشانه های خرابی استارت خودرو
در صورتیکه می خواهید از سالم بودن باتری مطمئن شوید ، نیاز به ولت متر دارید. چنانچه به ولت متر دسترسی ندارید ، چراغ جلو را روشن کرده و نور بالا بزنید. اگر باتری ها مشکلی نداشته باشند ، نور چراغ ها کاملاً عادی است.
چنانچه دلیل استارت ناموفق خودرو ، نقص موتور استارتر یا مدارات استارتر باشد ، چراغ های پشت آمپر به صورت آنی خاموش شده و یک صدای تق مانند ایجاد می شود به گونه ای که راننده این صدا را می شنود.
در صورتیکه احتمال می دهید منشاء استارت نادرست ، قطعی سیم ها است ، به لحظه چرخاندن سوئیچ توجه کنید. چنانچه چراغ های پشت آمپر روشن شده و صدای بسیار آرامی شنیده می شود ، نباید به قطعی سیم ها شک کنید.
کلام آخر
اطلاعات مختصری در رابطه با نشانه های خرابی استارت خودرو و دلایل خرابی آن ، ارائه دادیم. قطعاً این اطلاعات برای هر دارنده خودرویی می تواند مفید و سودمند باشد. حتی اگر شما متوجه خرابی سیستم استارت شوید ، برای حل مشکل آن باید به تکنسین ها رجوع کنید. تکنسین هایی که مجرب و حرفه ای هستند از بهترین راه برای حل مشکلات سیستم استارت خودرو استفاده می کنند. بهترین راه ، راهی است که کوتاه و سریع باشد و نتیجه قطعی بدهد. راه هایی که منجر به رفع اصولی و اساسی مشکل نمی شوند ، ارزشمند نبوده و نتیجه موقتی می دهند.