مشکلات رایج سیستم سوخترسانی را بررسی می کنیم. تعمیر این سیستم بایستی توسط مکانیک های مجرب و ماهر انجام شود.
هر موتور احتراق داخلی برای حرکت نیازمند هوا ، سوخت و جرقه است. سیستم سوخت خودرو به منظور ذخیره و سوخت رسانی به موتور باید به درستی عمل کند. چنانچه مشکلی در این سیستم وجود داشته باشد ، اختلالی در عملکرد خودرو بوجود می آید. رفع مشکلات سیستم سوخت رسانی ، یکی از تخصص های مکانیک های امداد خودروی امدادجان می باشند.
بررسی اجزای سیستم سوخت رسانی
این سیستم متشکل از چندین قسمت است.
پرسنل مجرب ما در کمترین زمان کنار شما خواهد بود
تعمیرات همراه با گارانتی
همین حالا تماس بگیرید….
مخزن سوخت
مخزن یا باک ، نگهداری سوخت را انجام می دهد. بنزین از نازل به درون باک می رود. درون باک ، قطعه ای است که مقدار باک بنزین درون باک را به عقربه نمایش دهنده میزان بنزین اعلام می کند. در خودروهای جدید ، باک بنزین به سادگی باک بنزین خودروهای قدیمی نیست. در باک های جدید ، کنترل کننده هایی به منظور ممانعت از خروج بخارات بنزین به بیرون ، تعبیه شده است.
پمپ سوخت
علت مشکلات رایج سیستم سوخترسانی ممکن است پمپ سوخت باشد. پمپ سوخت داخل باک قرار دارد. در اتومبیل های قدیمی این قطعه متصل به موتور و یا روی میله های شاسی میان باک و موتور تعبیه شده بود. پمپ های برقی از طریق باتری کار می کنند. پمپ های سوخت وصل شده به موتور با استفاده از توان حرکتی موتور ، سوخت را پمپ می کند. البته گاهی حرکت آنها توسط میل بادامک و یا میل لنگ صورت می گیرد.
فیلتر سوخت (بررسی مشکلات رایج سیستم سوخترسانی)
در صورتی که سوخت تصفیه شود ، موتور از بهترین راندمان برخوردار خواهد بود. فیلترهای سوخت با این هدف تعبیه شده اند. فیلترهای سیستم سوخت رسانی ممکن است از جنس فولاد ، کاغذ و … باشد. این فیلترها از یک توری قابل شستشو برخوردار هستند که فیلترها را دائمی کرده اند.
انژکتور سیستم سوخت
اتومبیل های ساخته شده از سال 1986 ، از سیستم انژکتور برخوردار هستند. در این سیستم ، یک کامپیوتر کوچک زمان گشوده شدن انژکتور جهت ورود سوخت به موتور را تنظیم می کند. انژکتور همانند یک شیر برقی کوچک می باشد که با سیگنال های برقی باز و بسته می شوند.
کاربراتور
دلیل مشکلات رایج سیستم سوخترسانی ، ممکن است مربوط به کاربراتور باشد. کاربراتور ، سوخت را بی واسطه و بدون ایفای نقش کامپیوتر با هوا ترکیب می کند. این قطعه باید هر از گاهی تنظیم و تعمیر شود تا عمکلرد درستی داشته باشد و مصرف سوخت را بالا نبرد. معمولاً خودروهای قدیمی کاربراتور داشتند و خودروهای جدید از انژکتور برخوردار هستند.
– چنانچه به تعمیر و تعویض هر یک از قطعات گفته شده نیاز داشتید ، می توانید از خدمات مکانیکی سیار امدادجان بهره مند شوید. این مجموعه در این زمینه خدمات دیگری دارد که شامل سوخت رسانی سیار است. این خدمات مختص زمانی است که در موقعیت بدی ، بنزین تمام کرده اید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره شماره امداد خودرو با ما همراه باشید .
بررسی مشکلات رایج سیستم سوخترسانی
مشکلات زیر به وفور رخ می دهند و موجب عملکرد نادرست سیستم سوخت رسانی می شوند :
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تعمیرکار خودرو با ما همراه باشید .
خرابی پمپ سوخت
در صورتی که صدای پمپ شنیده نمی شود و خودرو روشن نمی شود ، علت بروز مشکل ممکن است پمپ باشد. نخست رله را چک کرده و در صورت سالم بودن رله به سراغ پمپ می روند. پمپ معیوب بایستی تعویض شود. اگر اجازه ندهید باک بنزین خودرویتان به طور کلی خالی شود ، از خرابی پمپ تا حدودی جلوگیری خواهید کرد.
خرابی انژکتور ، یکی از مشکلات رایج سیستم سوخترسانی
با گذشت زمان حتماً رسوبات و آلودگی هایی به انژکتور وارد می شوند. این مسئله سبب گرفتگی موتور می شود و مانع از عبور سوخت به سمت موتور می شود. استفاده از شوینده های ویژه انژکتور به جلوگیری از بروز این مشکل ، کمک بسیار زیادی می کند. این مشکل باید در اسرع وقت حل شود تا عملکرد سیستم سوخت دچار مشکل نشود.
گرفتگی فیلتر سوخت
یکی دیگر از مشکلات رایج سیستم سوخترسانی ، گرفتگی فیلتر سوخت می باشد. تعویض فیلتر در زمان مناسب موجب جلوگیری از بروز مشکل می شود. علائم گرفتگی فیلتر سوخت شامل دل دل کردن در سرعت های زیاد و روشن نشدن موتور است. برای عیب یابی و رفع مشکل ، نخست به بررسی سیستم احتراق بپردازید. در صورت سالم بودن سیستم احتراق به سراغ فیلتر سوخت رفته و این قطعه را عوض کنید. اگر فیلتر را سر وقت عوض کنید ، انژکتورها پاک و تمیز خواهند بود. در این حالت ، پمپ بنزین از حداکثر طول عمر برخوردار خواهد بود. در نتیجه ، بازدهی موتور خودرو بسیار عالی خواهد بود. نمی توان پیش بینی نمود که زمان مناسب تعویض فیلتر سوخت چه زمانی خواهد بود.
زمان مناسب تعویض فیلتر سوخت
پس از بررسی مشکلات رایج سیستم سوخترسانی ، به بررسی زمان مناسب تعویض فیلتر سوخت می پردازیم. طول عمر فیلتر بنزین به عوامل متعددی بستگی دارد که مهمترین آن ، کیفیت بنزین مورداستفاده است. طول عمر دقیق فیلتر را نمی توان مشخص نمود. اما چیزی که به صورت تقریبی عنوان می شود این است که هر بیست هزار کیلومتر به تعویض فیلتر سوخت اقدام کنند.
این احتمال وجود دارد که پس از سوخت گیری در نخستین روز پس از عوض کردن فیلتر ، رسوبات زیادی به باک ورود کرده و فیلتر را به شدت کثیف کنند. از این جهت پیشنهاد می شود که پس از هر بار تعویض روغن خودرو به تعویض فیلتر بنزین اقدام فرمایید. برای دریافت خدمات تعویض روغن در محل می توانید از خدمات امدادجان بهره مند شوید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تعویض روغن سیار
با ما همراه باشید .
کجا بنزین باکیفیت بزنیم ؟
برای پیشگیری از بروز برخی از مشکلات رایج سیستم سوخترسانی ، باید در جایگاه هایی به سوخت گیری اقدام کنید که بنزین باکیفیت به شما ارائه دهند. برخی از جایگاه های سوخت ، بنزین بی کیفیت و ناخالصی را به خودروها ارائه می دهند. جایگاه هایی که بنزین باکیفیت ارائه می دهند و از قطعات و نازل های سوخت جدید استفاده می کنند ، بهترین جایگاه سوخت برای سوخت گیری است. اگر سوخت دارای آب باشد ، حتماً مسبب بروز مشکلاتی می شود. آب در زنگ زدگی سیستم سوخت رسانی اثرگذار است. بنزین های ارائه شده توسط پمپ بنزین سیار امدادجان از کیفیت بالایی برخوردار است.
شما عزیزان میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد پمپ بنزین سیار با ما همراه باشید.