موتور خودرو با ترکیب هوا و سوخت برای شروع احتراق نیرو تولید می کند. انرژی تولید شده از این احتراق متعاقباً به چرخ های خودرو منتقل می شود و خودرو را به جلو می راند.
نقش اصلی موتور اجرای مداوم این فرآیند با بازده بهینه است. با این وجود، به دلایل مختلف، موتور ممکن است قدرت خود را از دست بدهد و در نتیجه عملکرد آن کاهش یابد.
امداد خودروی امدادجان با شبکه گسترده امدادگران خود در سراسر کشور، در سریعترین زمان ممکن به محل شما اعزام می شود.
دلایل کاهش قدرت خودروهای دیزلی هنگام شتاب گیری
فیلتر سوخت معیوب
فیلتر بنزین نقش مهمی در غربالگری سوخت قبل از ورود به موتور دارد. هنگامی که فیلتر بنزین مسدود می شود، جریان سوخت به موتور را مختل می کند و باعث کاهش عملکرد موتور می شود. ممکن است در هنگام شتاب گیری و تکان دادن گاه به گاه متوجه کمبود نیرو شوید.
برای رفع این مشکل، فیلتر بنزین را که میتوانید در محفظه موتور یا نزدیک باک بنزین در صندوق عقب خودرو پیدا کنید، پیدا کنید. اگر مهارت های لازم را دارید، فیلتر بنزین مسدود شده را خودتان تعویض کنید یا وسیله نقلیه خود را برای تعویض نزد یک مکانیک محلی ببرید.
فیلتر هوا مسدود شده
برای عملکرد صحیح موتور، هوای تمیز ضروری است. اگر گرد و غبار و سایر ذرات به محفظه احتراق نفوذ کنند، می تواند منجر به آسیب موتور شود.
برای اطمینان از جریان مداوم هوای تمیز به موتور، از فیلتر هوا استفاده می شود. با این حال، بسته به شرایط رانندگی، این فیلتر پس از تقریباً 15000 تا 30000 کیلومتر بی اثر می شود.
بی توجهی به تعویض فیلتر هوا در صورت لزوم منجر به کاهش محسوس عملکرد خودرو شما می شود.
سیستم اگزوز مسدود شده
نقش سیستم اگزوز دفع گازهای مضر و غیر ضروری از موتور است. هرچه این گازها سریعتر دفع شوند، موتور زودتر شروع به احتراق می کند و در نتیجه قدرت موتور افزایش می یابد.
برعکس، موانعی مانند مبدل کاتالیزوری محدود کننده یا گرفتگی اگزوز عملکرد موتور را مختل می کند.
در حالی که پاک کننده های پس از فروش می توانند مبدل های کاتالیزوری مسدود شده را برطرف کنند، استفاده از یک افزودنی سیستم سوخت با کیفیت در هر 3000 کیلومترمی تواند به کاهش آلاینده هایی که در وهله اول منجر به گرفتگی می شوند کمک کند و نیاز به رفع گرفتگی را از بین ببرد.
اختلال در عملکرد سنسور MAF
سنسور جریان هوای انبوه (MAF) ورودی هوای مورد نیاز را برای شتاب اندازه گیری می کند.
این اندازه گیری را به واحد کنترل موتور (ECU) رله می کند، که دریچه گاز را متناسب با آن تنظیم می کند. یک MAF نادرست که جریان هوا را به درستی اندازه گیری می کند، می تواند منجر به اتلاف انرژی قابل توجهی شود.
این سنسورها ممکن است به دلیل تجمع گرما و گرد و غبار خراب شوند. تمیز کردن منظم آنها با محصولات تخصصی می تواند عملکرد آنها و در نتیجه کارایی موتور را افزایش دهد.
نقص سنسور اکسیژن
در حالی که MAF هوای ورودی را اندازه گیری می کند، سنسور اکسیژن گازهای خروجی از موتور را اندازه گیری می کند. معمولاً در لوله اگزوز قرار دارد. هنگامی که خوانش های MAF با خوانش های سنسور اکسیژن تراز می شود، نشان می دهد که ماشین شما به خوبی کار می کند.
سنسور اکسیژن همچنین بر سیستم تزریق سوخت تأثیر می گذارد و عملکرد صحیح آن را برای عملکرد خودروی شما بسیار مهم می کند.
عملکرد نادرست سنسور اکسیژن می تواند منجر به ترکیبی غنی از هوا و سوخت شود که بر مصرف سوخت تأثیر منفی می گذارد. خوشبختانه تعویض این سنسور نسبتاً ارزان و ساده است.
تجمع کربن در انژکتورهای سوخت
انژکتورهای سوخت نقش حیاتی در وارد کردن سوخت به محفظه احتراق تحت فشار بالا، مشابه اسپری، ایفا می کنند.
تحویل دقیق سوخت برای احتراق مناسب ضروری است، زیرا حتی یک اشتباه محاسباتی جزئی می تواند چرخه احتراق را مختل کند و منجر به از دست دادن توان یا در موارد شدید، آسیب دیدن پیستون شود.
تجمع کربن که اغلب در اثر سوخت با کیفیت پایین ایجاد می شود، می تواند مانع از توانایی انژکتورها برای پاشیدن سوخت به داخل سیلندرها شود و در نتیجه عملکرد آن کاهش یابد. این مشکل را می توان با استفاده از یک پاک کننده سیستم سوخت رسانی با کیفیت بالا حل کرد.
پمپ سوخت ضعیف
وظیفه اصلی پمپ سوخت رساندن سوخت از باک به موتور است که نیاز به فشار کافی دارد. فشار ناکافی می تواند توانایی انژکتورهای سوخت را برای رساندن مقدار صحیح سوخت به محفظه احتراق مختل کند و در نتیجه دیزل در هنگام شتاب گیری قدرت خود را از دست می دهد .
در حالی که پمپ بنزین معیوب ممکن است در سرعت های پایین مشکلی ایجاد نکند، اما می تواند مانع از شتاب گیری سریع شود. خوشبختانه، تعویض پمپ بنزین یک فرآیند ساده است.