علائم خرابی کلاچ خودرو

علائم خرابی کلاچ خودرو شامل بکسواد کلاچ ، لرزش کلاچ ، دل زدن پدال کلاچ ، خلاص نکردن کلاچ ، ایجاد صدای جیغ در زمان فشردن پدال آن و … می باشد.

خودرو زمانی می تواند عملکرد مطلوبی را ارائه دهد که سیستم کلاچ آن به درستی کار کند و هیچگونه مشکلی در این بخش وجود نداشته باشد. کوچکترین اختلالی در این بخش ، به شکل های مختلفی مانع از عملکرد درست خودرو می شود.

پرسنل مجرب ما در کمترین زمان کنار شما خواهد بود
تعمیرات همراه با گارانتی
همین حالا تماس بگیرید….

آشنایی با سیستم کلاچ خودرو

پیش از بررسی علائم خرابی کلاچ خودرو ، با این دستگاه به خوبی آشنا می شویم. کلاچ ، ارتباط دهنده جعبه دنده و موتور است. زمانی که خودرو در شرف حرکت است ، یک نیروی قوی در مقابل خودرو صف آرایی نموده که برای غلبه بر این نیرو به یک نیروی بزرگ نیاز است. کلاچ ، تأمین کننده این نیرو است.

به منظور عدم انتقال یکباره نیروی موتور به جعبه دنده و انتقال این نیرو از جعبه دنده به بخش های دیگر ، این نیرو باید کم کم به خط نیرو انتقال پیدا کند. کلاچ مانع از کنده شدن یکدفعه ای خودرو از جا می شود. در این شرایط خودرو به آرامی راه می افتد و حرکت می کند.

مهمترین دلایل خرابی کلاچ

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تعمیرکار خودرو با ما همراه باشید .

آگاهی با دلایل و علائم خرابی کلاچ خودرو به شما کمک می کند که حدالامکان مانع از خرابی این سیستم شوید و خرابی آن را به درستی تشخیص دهید. تمام شدن دیسک کلاچ ، داغ شدن دیسک و صفحه ، تاب برداشتن صفحه کلاچ ، از تنظیم خارج شدن کلاچ ، کلاچ گرفتن های بی دلیل ، بد دنده جا زدن و … موجب می شوند که کلاچ خراب شود و عملکرد درستی نداشته باشد.

برداشتن پا از روی پدال کلاچ پیش از تعویض کامل دنده از دیگر دلایلی است که به تدریج موجب خرابی کلاچ می شود. برخی از خودروداران خودرو را در سربالایی با استفاده از کلاچ متوقف می کنند که این مسئله هم در خرابی کلاچ اثرگذار است.

آشنایی با علائم خرابی کلاچ خودرو

عملکرد نامطلوب کلاچ را از روی چندین نشانه می توان متوجه شد. برای حل مشکلات کلاچ خودرو می توانید از خدمات تعمیراتی امداد خودرو بهره مند شوید تا در هر مکانی که هستید ، امکان رفع مشکلات سیستم کلاچ خودروی خود را داشته باشید. در صورت مشاهده علائم زیر با امداد خودروها تماس بگیرید و یا به تعمیرگاه مراجعه کنید :

لرزش کلاچ

روغنی شدن صفحه کلاچ و یا تنظیم نبودن شاخک های دیسک موجب می شود که کلاچ بلرزد. احتمالاً نشت روغن موجب روغنی شدن صفحه می شود. با یک سمباده کاری می توان به رفع مشکل اقدام نمود. شاخک های دیسک به خوبی قابل تنظیم می باشند.

خلاص نکردن کلاچ ، از علائم خرابی کلاچ خودرو

اگر کلاچ خلاص نمی شود ، احتمالاً این سیستم خراب شده است. مواردی از قبیل خلاصی زیاد از حد استاندارد ، تاب برداشتن صفحه ، عدم تنظیم دو شاخه کلاپ و گریپاژ و … دلایل خلاص نکردن کلاچ می باشند. با تنظیم میزان خلاصی پدال می توان این مشکل را حل کرد. اگر کلاچ به درستی تنظیم شود ، گیربکس و موتور در یک راستا می ایستند. اگر صفحه کلاچ تاب دارد ، بایستی به تعویض دیسک اقدام کرد.

بکسواد کلاچ

یکی دیگر از علائم خرابی کلاچ خودرو ، بکسواد کلاچ است. اگر صفحه کلاچ میان فلایول دیسک دچار لغزش شود ، بکسواد اتفاق می افتد. روغنی شدن لنت کلاچ مسبب بروز مشکل بکسواد کلاچ است. از دیگر مواردی که موجب بکسواد کلاچ می شود ، سوختن و ساییده شدن زیاد از حد لنت می باشد. ضعیفی فنر دیسک ، منجر به بروز این مشکل می شود.

دل زدن پدال کلاچ

دل زدن پدال را رانندگان زیادی تجربه کرده اند. در امتداد نبودن موتور و سیستم انتقال قدرت موجب دل زدن پدال می شود. یکی دیگر از مواردی که زمینه ساز بروز این مشکل می شوند ، شل شدن فلایول است. برای یافتن علت دل زدن پدال باید فنر را چک کرد که شکسته و معیوب نباشد. با بررسی هر یک از دلایل بروز این مشکل می توان به رفع مشکل اقدام نمود. در صورتی که شما بخواهید ، تکنسین های امدادجان این مشکل را برای شما حل می کنند. این تکنسین ها و امدادگران برای ارائه هر نوع خدماتی مانند سوخت رسانی خودرو ، تعویض روغن در محل ، پنچرگیری و … در آمادگی کامل به سر می برند.

ریختن سریع لنت صفحه کلاچ ، از علائم خرابی کلاچ خودرو

در امتداد نبودن موتور و گیربکس سبب می شود که لنت سریع بریزد. برای حل این مشکل بایستی نخست صفحه کلاچ را سنتر کرده و سپس دیسک و فلایویل را چک نموده که تاب و خط و خش نداشته باشند. اگر نیاز باشد باید این موارد را عوض کرد.

شنیده شدن صدای جیغ در زمان گرفتن پدال

ساییدگی و کهنگی بلبرینگ کلاچ موجب می شود که با گرفتن کلاچ ، صدای جیغ مانندی را بشنویم. با تعویض صفحه و بلبرینگ کلاچ می توان به رفع مشکل اقدام کرد. تکنسین های امدادجان ، این خدمات را در محل ارائه می دهند. ساییدگی بیش از اندازه لنت کلاچ ، مسبب بروز این مشکل است که به راحتی قابل حل است.

سوزاندن کلاچ خودرو

با علائم خرابی کلاچ خودرو به خوبی آشنا شدیم. یکی از مشکلاتی که گاهاً برای برخی از کلاچ خودروها پیش می آید ، سوختن کلاچ است. اگر با خودروی خود به کشاندن بارهای زیادی اقدام کنید و یا لاستیک های ماشین را در وضعیت درجا مجبور به حرکت کنید ، آسیب شدیدی به کلاچ وارد می شود که ممکن است منجر به سوختن کلاچ شود. برای حمل خودروهای دیگر باید از خدمات حمل خودروی امدادخودروها استفاده کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تعرفه حمل خودرو با کفی خودروبر با ما همراه باشید .

تکنسین هایی که برای حمل خودرو آموزش دیده اند و در این زمینه ماهر هستند به خوبی می دانند که در زمان حمل خودرو باید تعویض دنده به دقت و با احتیاط انجام شود. اگر تعویض دنده به درستی صورت بگیرد ، عمر کلاچ به حداکثر میزان ممکن می رسد و مشکل سوزاندن کلاچ پیش نمی آید. امیدواریم که به خوبی متوجه علائم خرابی کلاچ خودرو شده باشید و هیچ ابهامی برای شما در این زمینه باقی نمانده باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
به بالا بروید
همین حالا تماس فوری بگیرید