لاستیک سایی خودرو دلایل مختلفی دارد که به بررسی مهمترین آنها می پردازیم. دانستن این دلایل به پیشگیری از بروز مشکل کمک می کند.
یکی از مشکلات متداول خودروها ، ساییدگی لاستیک ها است. در این حالت ، لاستیک ها کاملاً صاف شده و آج های آن از بین می رود. زمانی که لاستیک ها ساییده می شوند ، رانندگی بر روی سطح هموار و لغزنده به شدت سخت می شود. حتی در زمان رانندگی در سایر سطوح ، مشکلاتی بوجود می آیند.
همه لاستیک ها به تدریج پس از اندکی کار کردن ، کهنه می شوند و باید تعویض شوند. یکی از خدمات امداد خودروها ، تعویض لاستیک و پنچرگیری آن است. کلیه خدماتی که موردنیاز لاستیک های خودرو است ، از سوی امدادجان ارائه می شود. حال به بررسی دلایل لاستیک سایی خودرو می پردازیم :
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره پنچرگیری سیار
با ما همراه باشید .
نقص سیستم فرمان به علت ساییدگی لاستیکها
اگر سیستم فرمان دچار مشکل باشد ، کنترل خودرو مشکل می شود. نقص در این سیستم موجب می شود که لاستیک ها به یک طرف کشیده شوند. کشیدگی لاستیک ها به یک طرف موجب می شود ، لاستیک ها دچار ساییدگی شوند. ساییدگی لاستیک ها بهتر است در اولین فرصت بررسی شود تا علت آن مشخص شود. مکانیک های امدادجان قادر هستند که تمامی عیوب خودرو را برطرف کنند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تعمیرکار خودرو با ما همراه باشید .
بالانس نبودن چرخ ها ، علت لاستیک سایی خودرو
اگر چرخ ها بالانس نباشند ، مشکل لرزش در حین رانندگی با سرعت بالا بوجود می آید. لرزش در حین رانندگی موجب می شود که لاستیک ها صاف شوند و آج های خود را از دست دهند. لاستیک های ساییده ، رانندگی را برای شما دشوار می کنند.
رانندگی تهاجمی و پرخطر
متأسفانه فرهنگ رانندگی در میان ایرانیان ضعیف است و اغلب افراد از بی فرهنگی در این زمینه رنج می برند. اگر رانندگی تهاجمی و بدی را داشته باشید ، لاستیک های خودروی شما زود از بین می روند و خراب می شوند. سبقت های یهویی ، لایی کشیدن ها ، بد پیچیدن ها ، شتاب های زیاد ، ترمزهای شدید و … سبب می شوند که لاستیک ها دچار مشکلات مختلفی از جمله ساییدگی شوند.
سیستم تعلیق فرسوده ، علت لاستیک سایی خودرو
اگر سیستم تعلیق دچار مشکل باشد ، ساییدگی لاستیک ها قطعی است. سیستم تعلیق شامل اتصالات توپ ، انتهای میله رابط ، بازوهای کنترلی ، یاتاقان های چرخ و … می باشد. تمامی اجزای این سیستم دست به دست یکدیگر داده تا لاستیک های خودرو در موقعیت درست بایستند. اگر هر یک از این بخش ها معیوب و کهنه شوند ، نوسانات و لرزش های زیادی به چرخ های خودرو وارد می شود و این مسئله ، پیامدهای مختلفی دارد که یکی از آنها ، ساییدگی لاستیک ها است.
عدم تنظیمات باد لاستیک ها ، علت ساییدگی لاستیکها
اگر لاستیک های خودرو کم باد یا پر باد باشند ، لاستیک ها حتماً ساییده می شوند. در صورتی که احساس کردید لاستیک ها در بخش میانی خود ساییده شده اند ، حتماً باد لاستیک ها را چک کنید. با یک بررسی ساده از لاستیک ها می توان متوجه شد که وضعیت لاستیک ها چگونه است. اگر ساییدگی در بخش مرکزی لاستیک ها باشد ، فشار باد لاستیک ها زیاد است. ولی اگر ساییدگی در طرفین لاستیک ها باشد ، فشار باد لاستیک ها کم است.
مشکلات جاده ای خودرو و تأثیر آن در لاستیک ها
یکی دیگر از دلایل لاستیک سایی خودرو ، مشکلات جاده ای است. حتماً مستحضر هستید که اغلب جاده های ایران در وضعیت نامناسبی هستند و اصلاً استاندارد نمی باشند. جاده های غیراستاندارد موجب بروز مشکلات مختلفی برای خودرو می شوند که یکی از آنها ساییدگی لاستیک ها است. شاید خرابی لاستیک ها ، کوچکترین خسارتی باشد که برای خودرو در اثر حرکت در جاده های غیراستاندارد بوجود بیاید. چگونه می توان از این مشکل جلوگیری نمود ؟ وضعیت آسفالت جاده ها ، موضوعی نیست که دست ما باشد و مسئولان باید به وضعیت آن رسیدگی کنند.
وزن بسیار زیاد خودرو ، دلیل ساییدگی لاستیک ها
در صورتی که سرنشینان زیادی را سوار کنید و یا بیش از اندازه بارگیری کنید ، لاستیک ها تحت فشار بالایی قرار می گیرند و ممکن است پنچر شده و یا ساییده شوند. توصیه ما این است که هرگز به بارگیری بیش از اندازه ظرفیت خودروی خود ، اقدام نکنید.
استفاده از لاستیک های بی کیفیت و نامناسب
یکی دیگر از دلایل لاستیک سایی خودرو ، استفاده از لاستیک های بی کیفیت و نامناسب می باشد. در زمان خرید لاستیک ، به کیفیت لاستیک ها توجه کنید و لاستیک های باکیفیت را خریداری کنید. مسئله دیگری که باید درنظر داشت آن است که استفاده از لاستیک های مناسب هر فصل به پیشگیری از ساییدگی آنها ، کمک زیادی می کند. البته کمتر راننده ای به این مسئله توجه دارد و با تغییر فصل ، لاستیک های خودروی خود را عوض می کند. اما اگر به این مورد توجه داشته باشید و در فصل زمستان از لاستیک های زمستانی و در فصل تابستان از لاستیک های تابستانی استفاده کنید ، به طول عمر بیشتر لاستیک های خودروی خود کمک زیادی می کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره شماره امداد خودرو با ما همراه باشید .
انواع ساییدگی لاستیک های ماشین
با دلایل لاستیک سایی خودرو ، آشنا شدیم. ساییدگی لاستیک ها به شکل های مختلفی نمایان می شود. ساییدگی لبه های داخلی و خارجی ، ساییدگی کنار لاستیک ها ، پله شدن لاستیک ها و … از اشکال مختلف ساییدگی لاستیک ها می باشد. با رعایت نکات ساده ای می توان مانع از بروز انواع ساییدگی لاستیک ها شد.
نکاتی برای پیشگیری از لاستیک سایی خودرو
با رعایت نکاتی مانند تنظیم نمودن فشار باد لاستیک ها ، استفاده از لاستیک های باکیفیت و مرغوب ، بازدید دوره ای از سیستم فرمان ، تنظیم درست سیستم تعلیق ، خودداری از بکسل کردن خودرو ، میزان بودن چرخ ها ، پرهیز از رانندگی با سرعت بسیار زیاد ، خودداری از حرکت در جاده های بی کیفیت و غیراستاندارد تا حد امکان ، تعویض دوره ای لاستیک های عقبی با لاستیک های جلویی و … می توان مانع از ساییدگی لاستیک ها شد. در صورتی که لاستیک های خودروی شما دچار مشکل شدند ، با امدادجان تماس بگیرید.