خرابی گردگیر پلوس خودرو

خرابی گردگیر پلوس خودرو ، دلایل مختلفی دارد که دانستن آنها خالی از لطف نمی باشد. لذا در این مقاله به بررسی آنها می پردازیم.

گردگیر پلوس ، یک پوشش لاستیکی با انعطاف پذیری بالا می باشد که مانند قیفی است که دارای آج است.  با وجود این قطعه پلوس در حفاظت خواهد بود.گردگیرها در چندین نوع وجود داشته که شامل گردگیر پلوس سمت گیربک Inner Boot و گردگیر پلوس سمت چرخ Outer Boot می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره شماره امداد خودرو با ما همراه باشید .

علائم خرابی گردگیر پلوس و پلوس خودرو چیست ؟

گردگیر ، یکی از قطعات مصرفی پلوس است. اگر این قطعه معیوب شود ، پلوس آسیب دیده و دچار مشکل خواهد شد. فهمیدن آنکه گردگیر پلوس خراب است یا سالم است ، دشوار است. اگر برای رفع مشکلات خودروی خود به موقع اقدام کنید از بروز مشکلاتی مانند چپ شدن ماشین و خرابی نابه هنگام خودرو جلوگیری می کنید. با وجود اینکه تشخیص خرابی این قطعه دشوار است اما از روی نشانه های زیر می توان تا حدودی متوجه خرابی گردگیر پلوس خودرو شد.

– چنانچه در سرعت های زیاد متوجه لرزش اتاقک و دسته دنده شدید ، به معنای این است که پلوس خراب شده است. ناگفته نماند که خرابی قطعات دیگری ممکن است سبب لرزش اتاقک خودرو شود. بنابراین تکنسین باید تشخیص دهد که مشکل لرزش دقیقاً مربوط به چیست.

– در صورتی که در حین دور زدن ماشین ، صدای تق تقی شنیدید ، ممکن است پلوس خراب شده باشد. برای آگاهی از اینکه پلوس کدام بخش خراب است ، باید فرمان را تا آخر بچرخانید. شنیده شدن صدا از هر سمت ، نشان می دهد که پلوس آن سمت خراب است.

– دیده شدن روغن یا گریس در لبه های چرخ از علائم خرابی پلوس است. اگر گردگیر پلوس پاره یا خراب شده باشد ، روغن به لبه های چرخ نشت می کند. در این شرایط باید برای تعویض گردگیر اقدام کرد.

علل نقص پلوس ماشین

خرابی گردگیر پلوس خودرو ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد که برخی از آنها شایع تر از دیگری است.

اشتباه در تعویض پلوس : عوض کردن پلوس باید توسط تکنسین های ماهر مانند مکانیک های امدادجان انجام شود. سفت یا شل بودن پیچ ها سبب می شود که فرمان در زمان حرکت قفل یا خراب شود.

ترمزهای یهویی یا کشیدن غیراصولی ترمز دستی : بعضی از اقدامات یهویی و بی مقدمه درسرساز می شوند. ترمز ناگهانی و کشیدن غیراصولی ترمز دستی در خرابی پلوس یا دیگر قطعات آن نقش دارد.

پارگی گردگیر : پارگی گردگیر سبب می شود که پلوس هم آسیب ببیند. گردگیر از ورود آلودگی به پلوس جلوگیری می کند. بنابراین اگر گردگیر خراب شود ، آلودگی های زیادی به پلوس وارد شده و موجب خرابی آن می شود.

راندن با دنده اشتباه : یکی از دلایل خرابی خرابی گردگیر پلوس خودرو و پلوس ، راندن با دنده اشتباه است که در اغلب اوقات از سوی رانندگان مبتدی رخ می دهد.

روشن کردن خودرو با هل دادن آن : گاهی خودروداران برای روشن کردن خودروی خود از روش هل دادن استفاده می کنند. یعنی خودرو را در دنده گذاشته و سپس هل می دهند تا ماشین روشن شود. این مسئله سبب می شود که پلوس صدمه ببیند.

بکسل کردن ماشین های دیگر : برای حمل خودرو باید از امداد خودروها کمک خواست. اگر خودروی شما بخواهد نقش یدک کش یا خودروبر را برای خودروی دیگر ایفا کند ، با آسیب دیدگی هایی نظیر خرابی پلوس مواجه می شود. همچنین ممکن است برخی از قطعات خودرو آسیب ببینند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت یدک کش خودرو
با ما همراه باشید .

شل بودن یا سفت بودن پیچ های سرپلوس : خرابی گردگیر پلوس خودرو و پلوس خودرو باید در اولین فرصت رسیدگی شود. اگر پیچ های پلوس شل یا سفت باشد ، این قطعه خراب می شود.

استارت ماشین در حین روشن شدن : اگر خودرو روشن باشد ، اما برای استارت زدن آن اقدام نمایید با مشکل خرابی برخی از قطعات مانند پلوس مواجه می شوید.

رها کردن ناگهانی کلاچ : رها کردن کلاچ موجب می شود که برخی از قطعات به تدریج خراب شوند که یکی از این قطعات پلوس می باشد.

روش های عیب یابی و رفع مشکل گردگیر پلوس

عیب یابی و رفع مشکل گردگیر پلوس باید به درستی انجام شود. به دو روش زیر می توانید برای عیب یابی و رفع مشکل گردگیر پلوس و پلوس اقدام کنید :

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تعمیرکار خودرو با ما همراه باشید .

اولین راهکار عیب یابی و تعمیر پلوس و گردگیر آن

نخست خودرو را روشن کنید. در این وضعیت پس از شنیده شدن صدا از قسمت های موتور ، گیربکس و پلوس و … حتماٌ ماشین را به یک طرف برده و با سرعت متوسط و گاهی سرعت بالا به حرکت ادامه داده و در این حین توجه کنید که صدای چک چک در زمان دور زدن شنیده می شود یا خیر. اگر صدا را شنیدید باید بدانید که مفصل بیرونی خراب است. همچنین اگر در این حین دنده معکوس رفتید و صداهای بیشتری شنیدید ، باید مفصل بیرونی را عوض کنید. چنانچه شاهد لرزش های شدید اتاق بودید ، یا تایر و چرخ ها خراب هستند یا پلوس آسیب دیده است.

دومین راهکار عیب یابی و رفع مشکل خرابی گردگیر پلوس خودرو و پلوس

این راهکار برای خودروهایی است که خاموش هستند. اگر سرپلوس و میل پلوس را عوض کردید ، المان هایی مانند طول رزوه ، طول خار سمت توپی و قطر میل پلوس در محل نصب در جعبه دنده را چک کنید.

در صورتی که متوجه نشت گریس شدید ، باید پلوس را چک کنید. چرا که به احتمال زیاد پلوس خراب شده است. در صورتی که در زمان لمس گریس متوجه زبری شدید آن شدید ، بدانید که آلودگی ها به داخل گریس راه پیدا کرده اند. در این شرایط حتماً خرابی گردگیر پلوس خودرو مسبب این مشکل شده است. برای تعویض گردگیر باید به سفت بودن هر یک از قطعات ماشین توجه داشته باشید.

اگر میان میل پلوس و گیربکس ، لقی وجود داشته باشد باید به چک کردن هر دو مورد بپردازید. ممکن است لقی به سبب سایش هوزینگ یا سرپلوس باشد. با توجه به تمامی موارد گفته شده می توانید از خرابی قطعه موردنظر اطمینان حاصل نموده و سپس به تعویض قطعه معیوب اقدام کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
به بالا بروید
همین حالا تماس فوری بگیرید